Nieuws

Bouwupdate

Een impressie van het nieuwe hoofdkantoor van moederbedrijf The Schippers Group. Op de foto is de bedrijfskantine te zien. Voorheen was het logistieke centrum in Lommel (BE) gevestigd en het hoofdkantoor in Bladel. Nu is er sprake van 1 bedrijfslocatie en kan het team van The Schippers Group voortaan samen pauzeren.

Bladel, 15 juli 2021

WoonKeur-certificaat

De 57 woningen aan De Specht in Bladel hebben het WoonKeur-certificaat gekregen van SKW. Het certificaat-bordje krijgt een mooie plek in het gebouw.

WoonKeur is het certificaat dat de levensloopbestendigheid van de woningen waarborgt. Het certificaat WoonKeur wordt afgegeven aan woningen die een voldoende niveau aan gebruikskwaliteit, toegankelijkheid, flexibiliteit en aanpasbaarheid bezitten. Met WoonKeur kan de bewoner in zijn woning blijven wonen, ook bij invaliditeit en ouderdom. Hiermee wordt voorkomen dat, om reden van een beperking, de bewoner verplicht moet verhuizen.

Meer informatie over project De Specht? Klik hier.

Bladel, 14 juli 2021

Nieuw plan in de maak, dit keer in de gemeente Eersel

Op de hoogte blijven van de vorderingen van dit project? Schrijf je in voor onze periodieke nieuwsbrief door je e-mailadres achter te laten via ons contactformulier of houd onze socials in de gaten.

Meer info? Neem een kijkje op de projectpagina.

📬 Klik hier voor het artikel in het Eindhovens Dagblad.

Bladel, 2 juli 2021

Bouwupdate

Moederbedrijf The Schippers Group vestigt zich op een prominente locatie op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe bedrijfslocatie. De verhuizing naar het nieuwe hoofdkantoor is aanstaande.

Bladel, 28 juni 2021