Nieuws

Pasen bij Villa Bleijenburgh

Niet alleen paaseieren bij Villa Bleijenburgh dit jaar met Pasen. Er worden ook eieren uitgebroed voor familie-uitbreiding in de kippenren van de parkachtige tuin. Alle woningen binnen Villa Bleijenburgh zijn weliswaar verhuurd, maar als u ook in aanmerking wilt komen voor een van de woningen in de toekomst, dan kan u zich alvast kosteloos en vrijblijvend inschrijven via onze inschrijfpagina.

Een veilige, vertrouwde en comfortabele woonomgeving, waar u kunt genieten van uw oude dag.

Bladel, 1 april 2021

Pelgrimshof Arendonk

Voor meer informatie over de beschikbare appartementen neemt u contact op met makelaarskantoor Immo Drie via telefoonnummer 003214672066 of via haar website.

Bladel, 1 april 2021

Nieuw in de verhuur

Beukenbos Fase II, bestaande uit 18 huurappartementen met onderliggende parkeerkelder aan het Laar in Bladel, op steenworp afstand van Bladel Centrum. In november 2021 worden de woningen opgeleverd. De brochure vindt u hier.

Interesse? Schrijf u in via het inschrijfformulier.

Dan ontvangt u van ons het inlichtingenformulier met huurprijsoverzicht. Vervolgens kijken we tijdens een kennismakingsgesprek samen met u wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Bladel, 25 maart 2021

Bouwupdate Facility Point

De afbouwfase is in volle gang. Ook interesse in kantoorruimte op een A-locatie? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Bladel, 25 maart 2021