Nieuws

Genieten op het terras van Villa Bleijenburgh

Woonzorgcomplex Villa Bleijenburgh in de Bladel, een plek waar je kan wonen en beleven. Een orkest verzorgde in de parkachtige tuin een leuke middag voor de bewoners, te aanschouwen vanuit het terras van de villa.

Bladel, 9 mei 2022

Laat de zonneschijn maar komen

Maart 2022 gaat de boeken in als de zonnigste maart ooit gemeten, maar april kent tot op heden ook al goede dagen zonder een wolkje aan de lucht. Ook op onze gebouwen liggen zonnepanelen. Op bijgevoegde foto's zie je het complex in Meerhoven, waar de zonnepanelen al sinds 2019 liggen.

dav

Hapert, 22 april 2022

TE HUUR PER 1 MEI 2022

Een hoekappartement van ca. 71 m² aan het Landleven 84 te Eindhoven. Het appartement is gelegen op de begane grond met uitzicht op Veldhoven. Bouwjaar 2016, energielabel A.

Voorzien van een woonkamer met open keuken, één slaapkamer, badkamer, bezoekerstoiletruimte, ruim balkon en CV-installatie (vloerverwarming). De keuken beschikt o.a. over een elektrische kookplaat, RVS afzuigkap en koelvriescombinatie. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel, en opstelplaats wasmachine/droger.

In de parkeerkelder van het appartementengebouw beschikt de huurder over een eigen parkeerplaats en afsluitbare berging t.b.v. stallen van een fiets, papiercontainer e.d.

Ervaar de dorpse gevoelens in een verstedelijkte omgeving, tussen de stad Eindhoven aan de ene zijde en de rust en landelijke ruimte van de Kempen aan de andere zijde!

Interesse? Schrijf je vrijblijvend en kosteloos in via het inschrijfformulier.Hapert, 8 april 2022

April doet wat hij wil

Villa Bleijenburgh op 1 april, bloesem en tulpen bedekt met een laagje sneeuw.

Hapert, 1 april 2022