Nieuws

Bouwupdate

Aan de Schoolstraat in Oostelbeers (Gemeente Oirschot) is de verbouwing van een voormalig schoolgebouw gestart. Het gebouw krijgt een nieuwe functie. Hier wordt een woonzorgcomplex voor mensen met een functiebeperking gerealiseerd, waarbij zorgorganisatie BeersThuis de zorg- en dienstverlening op zich neemt. Het gaat om 11 huurappartementen voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze woningen zijn gesitueerd in het voormalige schoolgebouw. Bij de appartementen worden 2 beheerderswoningen gesitueerd voor verzorgend personeel van BeersThuis. De beheerderswoningen bevinden zich op het achterterrein aan de voormalige speelplaats. Meer informatie? Klik hier.

Bladel, 3 november 2020

Op schema

Willy Naessens Nederland ligt goed op schema, zoals goed te zien is op deze foto's. Ook interesse in kantoorruimte op deze mooie locatie op het Kempisch Bedrijvenpark? Neem een kijkje in onze brochure en neem contact met ons op via het contactformulier.Bladel, 3 november 2020

Bouwupdate

Zo snel gaat dat aan de Diamantweg 10-11 in Hapert; een bedrijfsverzamelgebouw verrijst terwijl je met je ogen knippert en voorbij komt gereden. Ook jezelf vestigen op deze A-locatie op het Kempisch Bedrijvenpark? Klik hier voor meer informatie.


Bladel, 23 oktober 2020