De Specht, Bladel

Het plan
Momenteel is aannemer Van Gisbergen bouw en ontwikkeling in opdracht van SchipVast volop bezig met de uitvoering van het woningbouwproject aan de Specht/Nachtegaal te Bladel. Het project bestaat uit 57 levensloopbestendige huurappartementen, waarvan 30 woningen in de sociale huursfeer en 27 woningen in de vrije sector. De woningen variëren in grootte van 73 m² tot 98 m². Alle woningen voldoen aan WoonKeur en 27 woningen voldoen zelfs aan WoonKeur Plus. Een project voor jong en oud dus, want de woningen zijn daarmee levensloopbestendig.

PC55 schreef in september 2020 een artikel over het project.

Planning bouw en inschrijfronde
De eerste maanden van het bouwproject bestond uit de realisatie van de enorme parkeerkelder van zo'n 2400 m² die ruimte biedt aan 57 auto's en 57 bergingen. Vervolgens is men de hoogte in gegaan. In mei 2021 wordt het appartementengebouw opgeleverd. Gelet op het moment van oplevering, startte op 1 juli 2020 de inschrijfronde voor de woningen. De verhuurbrochure met daarin meer informatie over de woningen, de huurprijzen en dergelijke kunt u hieronder downloaden.

SchipVast ontwikkelt huurwoningen in de regio en beheert deze ook zelf. De lijnen met onze huurders en woningzoekenden zijn daarom erg kort. De geïnteresseerden die na het lezen van de brochure nog steeds enthousiast zijn, dienen een inlichtingenformulier in te vullen en terug te sturen naar SchipVast. Vervolgens worden er kennismakingsgesprekken ingepland met degenen die het inlichtingenformulier hebben ingezonden. Na de kennismakingsgesprekken vindt de selectieronde plaats, waarbij wij de woningen gaan toewijzen aan de kandidaten. Daarbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met ieders opgegeven voorkeuren in het inlichtingenformulier. Bij de toewijzing zoeken wij naar een gezonde mix tussen jong en oud in het gebouw, hetgeen in onze ogen een positief woon- en leefklimaat waarborgt.

Brochure
Via de volgende link kan je de brochure met daarin alle informatie over de woningen downloaden: klik hier.

Wil jij ook in aanmerking komen voor een van de woningen en daarom het huurprijzenblad met inlichtingenformulier ontvangen? Schrijf je dan snel in door hier te klikken!Comments are closed.