Bleijenhoek 17-H Bladel

PER 15 NOVEMBER 2021 BESCHIKBAAR

Door privéomstandigheden komt deze woning (per direct) beschikbaar.

Een nieuwbouwappartement van ca. 104 m² BVO aan de Bleijenhoek 17-H in Bladel, op loopafstand van het centrum. De woning is gelegen op de eerste verdieping van het nieuwe appartementengebouw Beukenbos Fase II.

Bouwjaar: november 2021, energielabel A.Het appartement is voorzien van een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, badkamer, loggia, aparte toiletruimte en een wasruimte met opstelling CV-installatie (vloerverwarming). De keuken beschikt o.a. over een elektrische kookplaat, RVS afzuigkap en koelvriescombinatie. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douche en wastafel.De huurder heeft voorts toegang tot een eigen berging in de parkeerkelder voor het stallen van een fiets, papiercontainer e.d. Het appartementengebouw beschikt tevens over een gezamenlijke buitenruimte, in de vorm van een binnenplaats die voorzien is van picknicktafel en pingpongtafel.

Meer informatie over deze woning, alsook de plattegronden en dergelijke vindt u in de brochure.

Verhuurbrochure

Download de brochure door hier te klikken

Interesse in deze huurwoning en benieuwd naar de mogelijkheden

Schrijf u kosteloos en vrijblijvend in via onze inschrijfpagina en geef in het opmerkingenvak aan dat uw voorkeur uitgaat naar dit appartement. Wij nemen dan contact met u op!

Comments are closed.