Facility Point, Hapert

Kantoorruimte op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert, een A-locatie in de Brabantse Kempen, nabij Brainport Eindhoven

Het facility point is een bedrijfsverzamelgebouw, bestaande uit 3 bouwlagen. Iedere bouwlaag is ca. 500 m² BVO groot. Het gebouw wordt gerealiseerd op een prominente locatie in het noorden van het Kempsich bedrijvenpark te Hapert, aan de Diamantweg. Het Kempisch Bedrijvenpark is een regionaal bedrijventerrein van 69 ha groot dat is aangelegd door de vier Kempengemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden en ligt aan de A67.

Het gebouw bestaat hoofdzakelijk uit kantoorruimten bestemd voor bedrijven die geen, dan wel een beperkte bezoekersaantrekkende functie hebben, en op de begane grond bevindt zich een restaurant van ca. 170 m² BVO groot dat geëxploiteerd gaat worden door Subway. De kantoorruimten zijn flexibel indeelbaar en daarom kunnen kandidaten aangeven hoeveel m² ze wensen te huren, waarna we samen met hen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Pantry's en toiletten zijn gedeelde faciliteiten en deze zijn centraal gelegen in het gebouw, waarbij het restaurantdeel wel volledig gescheiden is van de rest van het gebouw. Er is geen receptie, maar we beogen dit op te lossen middels een digitale aanmeldpaal bij binnenkomst, zoals dat steeds meer gebruikelijk aan het worden is in bedrijfsverzamelgebouwen.

Oplevering van het gebouw staat gepland op 1 mei 2021.

De brochure met daarin meer informatie over het plan, waaronder de plattegronden en huurprijzen, downloadt u door hier te klikken.

Interesse en wilt u de mogelijkheden nader bespreken? Laat het ons weten via het contactformulier.

Comments are closed.