Facility Point, Hapert

NOG SLECHTS 1 UNIT BESCHIKBAAR

Kantoorruimte op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert, een A-locatie in de Brabantse Kempen, nabij Brainport Eindhoven.

Facility Point is een bedrijfsverzamelgebouw, bestaande uit 3 bouwlagen, naar een ontwerp van Bouw- en Adviesburo Goossens. Iedere bouwlaag is ca. 500 m² BVO groot. Het gebouw is gerealiseerd op een prominente locatie in het noorden van het Kempisch Bedrijvenpark te Hapert, aan de Diamantweg 10. Dit multifunctionele kantoorgebouw kenmerkt zich door zijn moderne architectuur en springt eruit door haar ephyra kleur en strakke gevelopbouw. Het gebouw beschikt over professionele werkruimtes met moderne voorzieningen voor een ideale werksituatie en succesvolle toekomst. Op de begane grond van het gebouw is een Subway restaurant gesitueerd.

Het kantoorgebouw is zo gemaakt dat het in de toekomst flexibel indeelbaar blijft. Op dit moment bestaat het kantoorgedeelte uit 15 units verdeeld over 3 bouwlagen. Op iedere verdieping zijn gedeelde pantry's en toiletten aanwezig. Ook beschikt het gebouw over een lift. De locatie beschikt tevens over een eigen parkeerterrein en fietsenstalling.

Strategische ligging

Facility Point is gelegen op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert, een bedrijventerrein met vele nationale en internationale bedrijven, waar technologie en kennisindustrie samengaan met zeer hoogwaardige maakindustrie. Op het Kempisch Bedrijvenpark vinden bedrijven elkaar en zorgen synergievoordelen voor een economische sterke regio. Dit bevestigt het onderzoek naar de economische prestaties van gemeenten in Nederland van bureau Louter, in opdracht van weekblad Elsevier. De gemeente Bladel behoort tot een van de sterke economische regio’s van Nederland. Volgens het onderzoek heeft de komst van het Kempisch Bedrijvenpark hieraan een grote bijdrage geleverd. Het bedrijvenpark ligt vlakbij Brainport Eindhoven en ligt aan de succesvolle ‘Kempen Corridor’, die bestaat uit de gemeenten langs de A67, vanaf de High Tech Campus in Eindhoven tot de Belgische grens. Het bedrijventerrein heeft goede uitvalswegen door haar ligging tegen de A67. De ephyra kleur van de buitengevel maakt het bedrijfsverzamelgebouw een herkenbaar punt op het Kempisch Bedrijvenpark.

De brochure met daarin meer informatie over het plan, waaronder de plattegronden en huurprijzen, downloadt u door hier te klikken.

Interesse en wilt u de mogelijkheden nader bespreken? Laat het ons weten via het contactformulier.

Comments are closed.