Landleven, Eindhoven

In samenwerking met o.a. Laurey Architecture & Environment en Bouwbedrijf De Kempen wordt momenteel een appartementencomplex aan het Landleven 82 t/m 160 te Eindhoven gerealiseerd. Appartementencomplex Hovenstaete bestaat uit vier verdiepingen (begane grond, eerste, tweede, derde verdieping) met een parkeerkelder die ruimte biedt aan 43 auto’s. Het betreft hier twee- en driekamerappartementen die in grootte variëren van 53 tot 91m² GBO. De gemiddelde grootte van de appartementen is 65,5 m² GBO. Alle appartementen hebben een buitenruimte die in grootte varieert van 10 tot 26 m².

Het gebouw is gelegen in de nieuwbouwwijk Grasrijk aan de rand van Meerhoven met een uitstekende ligging nabij snelwegen en Eindhoven Airport. Het winkelcentrum Meerhoven met o.a. Jumbo, AH, Etos, Gall & Gall, Kruidvat en Hema bevinden zich op korte afstand van het appartementencomplex. Dit geldt ook voor golfbaan Welschap, scholen en andere recreatiemogelijkheden. Verder bent u zo in hartje Eindhoven, aangezien het stadscentrum snel en eenvoudig per auto en openbaar vervoer (HOV) te bereiken is. Kortom: Hovenstaete betekent wonen in een moderne rustige leefomgeving met perfecte uitvalswegen en voorzieningen in de buurt!

Wilt u meer informatie over het huren van een van deze appartementen, zoals de plattegronden, de aanvraagwijze van een brochure of de contactgegevens van onze makelaar? Klik dan hier!

Impressie (8)

Comments are closed.