The Schippers Group, Hapert

Nieuwe bedrijfslocatie The Schippers Group

SchipVast is de vastgoedtak van The Schippers Group en zodoende ook betrokken bij de ontwikkeling (en het uiteindelijke beheer) van de nieuwe bedrijfslocatie van The Schippers Group aan de Smaragdweg 60 in Hapert.

The Schippers Group vestigde zich in de zomer van 2021 aan de Smaragdweg 60 in Hapert, aan de A67, op zo’n 10 minuten rijden van Brainport Eindhoven. Op een kavel van 5,7 hectare staat nu een niet te missen gebouwencomplex van The Schippers Group, bestaande uit een hoofdkantoor, bedrijfshallen ten behoeve van de opslag en distributie van inkomende en uitgaande goederen, en een parkeerdek. Het nieuw te bouwen hoofdkantoor is ook een innovatie- en kenniscentrum voor de professionele veehouderij en biedt straks, naast kantoorruimte voor ca. 250 medewerkers van Schippers, ook de mogelijkheid om gasten te ontvangen. In het kenniscentrum worden o.a. seminars georganiseerd om kennis over te dragen aan veehouders uit alle werelddelen. De goederen die liggen opgeslagen in de bedrijfshallen gaan na oplevering van de bedrijfshallen voortaan vanuit Hapert de hele wereld over.

Het gebouw beschikt over ruim 10.000 m² kantoorruimte en circa 30.000 m² aan vloeroppervlak in de bedrijfshallen. In de bedrijfshallen is ook een geavanceerd automatisch orderpicksysteem aanwezig (AutoStore). Het parkeerdek op eigen terrein voorziet in de parkeerbehoefte van het personeel en de bezoekers.

Meer foto's en filmpjes over dit project? Deze zijn te vinden op de website van Willy Naessens Nederland.

Benieuwd wat erachter de muren gebeurt? Lees hier het artikel van het Eindhovens Dagblad over The Schippers Group en dit nieuwe pand.

Meer informatie over The Schippers Group? Klik hier om naar haar website te gaan.

Comments are closed.