Inschrijfronde De Specht geopend

SchipVast ontwikkelt huurwoningen in de regio en beheert deze ook zelf. De lijnen met de huurders en woningzoekenden zijn daarom erg kort. Onlangs is de inschrijfronde voor de 57 appartementen aan de Specht/Nachtegaal in Bladel geopend en de brochure is gereed.

Degenen die na het lezen van de brochure enthousiast zijn, dienen een inlichtingenformulier in te vullen en terug te sturen naar SchipVast. Vervolgens worden er kennismakingsgesprekken ingepland met degenen die het inlichtingenformulier hebben ingezonden. Na de kennismakingsgesprekken vindt de selectieronde plaats, waarbij SchipVast de woningen gaat toewijzen aan de kandidaten. Daarbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met ieders opgegeven voorkeuren in het inlichtingenformulier. Bij de toewijzing zoekt SchipVast naar een gezonde mix tussen jong en oud in het gebouw, hetgeen in haar ogen een positief woon- en leefklimaat waarborgt.

SchipVast beoogt de kennismakingsgesprekken te houden in augustus, waarna in september de woningen definitief worden toegewezen. Het project wordt opgeleverd op 1 mei 2021.

Klik hier voor meer informatie over dit project!

Bladel, 3 juli 2020