Bouwproject Hovenstaete van start

 

In september 2015 zijn wij in samenwerking met Bouwbedrijf De Kempen B.V. gestart met het nieuwbouwproject Hovenstaete, bestaande uit de bouw van veertig appartementen aan het Landleven 82 t/m 160 te Eindhoven.

 

Het gebouw bestaat uit vier verdiepingen (begane grond, eerste, tweede, derde verdieping) met een parkeerkelder die ruimte biedt aan 43 auto’s. Het betreft hier 2- en 3 kamerappartementen die in grootte variëren van 53 tot 91m² GBO. De gemiddelde grootte van de appartementen is 65,5 m² GBO. Alle appartementen hebben een buitenruimte die in grootte varieert van 10 tot 26 m². Voor de begane grond appartementen is dit een tuin, voor de overige appartementen een balkon.

 

Hovenstaete is perfect gelegen in de nieuwbouwwijk Grasrijk aan de rand van Meerhoven met een uitstekende ligging nabij snelwegen en Eindhoven Airport. Het winkelcentrum Meerhoven met o.a. Jumbo, AH, Etos, Gall & Gall, Kruidvat en Hema bevinden zich op korte afstand van het appartementencomplex. Dit geldt ook voor golfbaan Welschap, scholen en andere recreatiemogelijkheden. Verder bent u zo in hartje Eindhoven, aangezien het stadscentrum snel en eenvoudig per auto en openbaar vervoer (HOV) te bereiken is. Kortom: Hovenstaete betekent wonen in een moderne rustige leefomgeving met perfecte uitvalswegen en voorzieningen in de buurt.

 

In december 2016 worden de veertig appartementen opgeleverd. Huurders die interesse hebben in een appartement kunnen zich nu al inschrijven!

Bladel, 1 oktober 2015