Appartementen in Meerhoven

Dorpse gevoelens in een verstedelijkte omgeving

Dit komt terug in de ligging van ons appartementengebouw in Meerhoven; tussen de stad Eindhoven aan de ene zijde en de rust en landelijke ruimte van de Kempen aan de andere zijde. Aan het Landleven 82-160 te Eindhoven (Meerhoven), zijn veertig appartementen van SchipVast gelegen. Deze woningen zijn opgeleverd op 1 december 2016. Zo nu en dan stromen bewoners door naar de koopsector en komen de woningen opnieuw te huur.

De woningen bieden de bewoners het dorpse van Veldhoven en het stadse van Eindhoven. De woningen zijn geschikt voor een brede doelgroep, zijn rustig gelegen met goede uitvalswegen naar de omgeving. Door de goede uitvalswegen ben je zo in het centrum van Veldhoven en Eindhoven, ben je zo op de snelweg en ook de High Tech Campus en ASML zijn vlakbij.

Iedere appartement beschikt over een woonkamer met open keuken, een of twee slaapkamers, een badkamer, een of twee balkons, aparte toiletruimte en een wasruimte met opstelling CV-installatie (vloerverwarming, energielabel A). De keuken beschikt o.a. over een elektrische kookplaat, RVS afzuigkap en koelvriescombinatie. De badkamer beschikt over een ligbad, doucheruimte en wastafel. In de parkeerkelder van het appartementengebouw beschikt de huurder over een eigen parkeerplaats en eigen afsluitbare berging t.b.v. stallen van fiets e.d.

Wilt u op de hoogte blijven op het moment dat er een woning vrij komt in dit gebouw? Schrijf u dan vrijblijvend in via het inschrijfformulier en blijf op de hoogte!

Comments are closed.