Appartementen in Meerhoven

Dorpse gevoelens in een verstedelijkte omgeving

Dit komt terug in de ligging van ons appartementengebouw in Meerhoven; tussen de stad Eindhoven aan de ene zijde en de rust en landelijke ruimte van de Kempen aan de andere zijde. Aan het Landleven 82 t/m 160 te Eindhoven (Meerhoven), zijn 40 appartementen van SchipVast gelegen. Bouwjaar 2016.

Zo nu en dan stromen huurders door naar de koopsector en komen de woningen opnieuw te huur. De woningen zijn rustig gelegen met goede uitvalswegen naar de omgeving. Iedere appartement beschikt over een woonkamer met open keuken, een of twee slaapkamers, een badkamer, een of twee balkons, aparte toiletruimte en een wasruimte met opstelling CV-installatie (vloerverwarming, energielabel A). De keuken beschikt o.a. over een elektrische kookplaat, RVS afzuigkap en koelvriescombinatie. De badkamer beschikt over een ligbad, doucheruimte en wastafel. In de parkeerkelder van het appartementengebouw beschikt de huurder over een eigen parkeerplaats en eigen afsluitbare berging t.b.v. stallen van fiets, container e.d.

Wilt u op de hoogte blijven op het moment dat er een woning vrij komt in dit gebouw? Schrijf u dan in via het inschrijfformulier en blijf op de hoogte!

Comments are closed.