Facility Point, Hapert

SchipVast en Kempisch Bedrijvenpark (KBP) hebben een koopovereenkomst getekend voor de verkoop van een kavel op het KBP. Op deze kavel wordt een facility point met restauratieve voorziening gerealiseerd, naar een ontwerp van Bouwontwerp en Adviesburo Goossens.

Er wordt ruimte geboden aan diverse kantoorfuncties en het gebouw is flexibel in te delen. De kantoorruimte is onder andere bedoeld voor de huisvesting van de projectorganisatie van het KBP, het parkmanagement KBP en overige bedrijven en organisaties. Sinds de start van het KBP bestond de wens voor een facility point met restauratieve voorziening op het terrein. De realisatie hiervan zorgt ervoor dat de voorzieningen voor de bedrijven en de medewerkers op het KBP nog verder worden uitgebreid. Het facility point wordt een ontmoetingsplek voor medewerkers op het KBP en andere bedrijven en organisaties. Op de begane grond van het bedrijfsverzamelgebouw zal Subway® een restaurant exploiteren. Naast dat u er zelf terecht kan voor heerlijk eten of bijvoorbeeld een kop koffie is er nog een bijkomend voordeel...Want heeft u overleg met uw zakenrelatie rond etenstijd? Geen probleem! Subway® kan ook uw catering verzorgen!

Het gebouw wordt gebouwd op een prominente locatie in het noorden van het bedrijvenpark aan de Provincialeweg. Het heeft drie bouwlagen en ca. 1.500 m² vloeroppervlakte. Een deel van deze ruimte wordt gebruikt door de projectorganisatie van het KBP en het parkmanagement. Daarnaast is er ruimte gereserveerd voor de huisvesting van andere projectorganisaties en bedrijven. SchipVast bouwt het facility point en gaat de kantoorruimten verhuren.

Oplevering van het gebouw staat gepland op 1 mei 2021.

Het Kempisch Bedrijvenpark is een regionaal bedrijventerrein van 69 ha groot dat is aangelegd door de vier Kempengemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden. Inmiddels is ruim 60% van het bedrijvenpark verkocht en 7% is gereserveerd.

Interesse in meer informatie, waaronder de brochure? Klik dan hier!

Comments are closed.